| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No a jeste k tomu pridam:

Moje 4 deti mluvi cesky. Domluvi se bez problemu, prizvuk nemaji. O CR toho vedi dost.

Jelikoz v nasi rodine jsme vzdycky mluvili 3 jazyky najednou a za dvermi jeste k tomu dalsi 4. jazyk, s Cechy se nestykam, protoze jednak jich tady kolem nic moc neni, a jednak ti, co tu kolem jsou, krome jedne nejsou "my cup of tea", naucila jsem je tu cestinu ja. Kdyz vyrustali, moznosti s pocitacem a Internetem nebyly, do Prahy jsme jezdili jednou za rok k babicce a babicka k nam. Ale i v dospelosti deti cestinu pouzivaji, kdyz mluvi mezi sebou.

Moje deti jsoum silne osobnosti, dosahli svych cilu, zadnou pomoc od nas rodicu neocekavali a ja jsem na ne desne hrda. Jestli to nekoho nastve, kdyz odpovim na otazku, co delaji, s tim nic nenadelam. Proste nekdo ma smulu na matku, ktera furt poucuje a plete se, dalsi opet maji matky, ktery jim klidne reknou, ze jsou na ne hrdy - a ze by na ne byly hrdy, i kdyby delaly uklizecky. Coz jsem ja rekla nejmladsi dceri pri proslovu na jeji oslave, kdyz disputovala z neuromikrobiologie. Protoze krome toho, ze jsou fakt desne inteligentni, tak jsou z nich taky slusni poradni lidi, kteri delaj ve svych oborech plno veci pro jine. Vcetne pristehovalcu (to maj po mne). No, proste smula, co?

Cili - dalsi duvod byt na ne hrda. Jestli te i to stve, stak smula. Ja nemam potrebu se omlouvat ani za to, ani za svoje nazory, ani jak je prezentuju. Takze se klidne stvi dal ty a idalsi, kterym to vadi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.