| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fakt si Carollyn nejsi schopná přes net zjistit bezpoplatkový spořící účet?~e~

Já několika disponuji už hodně let,jsou opravdu a stále bez poplatků,je to např. Červené konto a spořící účet u Wuestenrotu - zde jsem hodně spokojená, jsou zde možné až 3 přednastavené účty kam posílat peníze,které jde 1x měsíčně změnit a potom,co mi zde hlavně vyhovuje,mohu posílat jakékoli částky ihned na přednastavené účty,klidně i v rámci několika settisíc najednou,nemusím složitě někde nastavovat nějaké limity.
K tomuto účtu neexistuje plateb.karta,což mi ale vůbec nevadí.
Dokonce roku zde mají zajímavoou akci,tak se jukni na jejich stránky a je možno i volat na linku 800...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.