| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

řeším kousavé štěně taky. Má teda 3 měsíce a 8 kg, takže je mladší, ale větší. Od té doby, co ho máme (4 týdny), má odpoledne kousací hodinu a to nás kouše všechny. Dětem jde po nohách ještě i ráno a po cizích dětech jde teda dost a to i do obličeje.
Nejsem nějaký kynolog, ale měli jsme 3 psy od štěněte a jednoho dvouletého. Žádný tohle nedělal. Počítala jsem s tím, že bude kousat věci, ale to, že kouše lidi je pro mě novinka. A nedá se odvést pozornost na jiný objekt, třeba na hračku. Protože chci, aby se nám spolu dobře žilo, jedeme zítra na výcvik s odborným dohledem. Poradila jsem se veterinářem, kdo je v okolí dobrý. A věřím, že to s pomocí zvládneme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.