Pohádky jsou vlastně horrory, nemám je ráda ani jako malá ani jako dospělá. Vždy jsem dcerám i vnučkám radši vymýšlela vlastní příběhy než číst o tom, kde komu zemřela matka, kde nechal otec děti v lese, případně koho kdo sežral...Nehledě na to, že pohádky mají zvláštní "mluvu", která je malým dětem nepochopitelná. Něco jiného je třeba Kytice od Erbena, tyhle horory se mi vždycky líbily, ale k tomu jsem došla až později..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.