Náhodou jsme o svátcích viděla rozhovor D. Drtinové s Patrikem Hartlem na DVTV a měla jsem u toho záchvaty smíchu a řekla jsem si, že si od něj zkusím něco přečíst.
Koupila jsem si dnes Okamžiky štěstí. Nečekám nějakou hlubokomyslnou literaturu/umění, spíš zábavu. Shodou okolností teď kdosi Hatrlovi na jeho FB psal, že knížka super a že začal Veronikou a že si myslí, že udělal dobře, protože jednoznačně posílil ten čtenářský zážitek.
Tak mám dilema. Chtěla jsem začít Jáchymem :)))) Ale nechci si ubrat na požitku :)))
Četla jste někdo? Kým začít? Myslíte, že to fakt hraje takovou roli?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.