Přidat odpověď
Tak tohle je tak nějak oboje. Babiše i Zemana spousta dětí má za nepřítele na základě informací z rodin. Teď dostali šanci s nimi"bojovat" a jako bonus se ulít ze školy, kdo by do toho nešel. Navíc spousta lidí ve vedení škol, jsou lidé navázaní na pravici, takže když se to nezorganizuje na dané škole samo, tak s tím trošku pomůžou.
Mně zaujalo proti čemu protestují. Dodržování ústavních zvyklostí v zemi trvající 20 let je prostě nesmysl. Zajímalo by mně jestli je dokážou vyjmenovat, sepsat a označit konkrétní skutky jako jejich porušení. A nakonec kolik z těch protestujících dětí, zná ústavu.
No a sekundárně mně zajímá, jestli tuší za koho to vlastně protestují, když protestují proti personálním změnám na vládách. Protože služební zákon je proti čistkám hodně imuní. A třeba proti Topolánkovým dlohým nožům, se zatím vyměnilo méně než desetina lidí. Osobně se snahou proměnit vedení institucí souhlasím. Jsou tam často opravdu nekvalitní lidé, navíc navázaní na své předchozí vládce co je tam instalovali.
Ale celkově to není vůbec špatně. Taková Občanka v praxi.
Předchozí