JAk nejhorší? Já ji používám už pár let, u koček i u psů, a jsem nadmíru spokojená. Asi to nebude uplná hitparáda, ale používám je dvakrát do roka a vzhledem k délce psího života asi nestihne mít vedlejší učinky z dlohodobého používání. A tableta je i lepší na aplikaci, během vteřiny vše vyřešeno.
Teď jsem použila spot on Bravecto (já pro kočky, ale pro psa taky existuje), je drahý, ale výrobce garantuje 3 měsíce bez klíšťat a blech a dle mé zkušenosti má učinost spíš 4 možná i 5 měsíců.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.