| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kájo díky, taky se mi zdá super, že o Máťovi a jeho rodině přemýšlí už před prázdninami, to se mi zdá jako moc dobré znamení! Budu referovat, jak se bude situace vyvíjet.~;)
Leni, Pavel má asi v něčem pravdu, je třeba jí dopřát čas, aby si uvědomila, co je pro ni v životě důležité, i když o takové "zážitky", které ji poskytne parta, bych asi ráda své holky ochudila, ale kdoví, třeba jí to bude jednou k užitku. Lucka to vzala v podstatě za podobný konec, jako naše holky, i když ony zatím obě bydlí doma. Ale Verča už by se "trhla" moc ráda, jen okolnosti(mladší partner, letos maturující, nutnost výjezdu za jazykem do zahraničí)jí v tom asi ještě pro letošek zabrání. Ale zkrátka společný pokoj pro dva (skoro)dospělé a dospělé sourozence je už fakt problém s nedostatkem soukromí, alespoň u nás.
Fančo, s manželovým úrazem to je tedy fakt hodně nepříjemné. My řešíme Mirčiny dvě operace kolene od března, kdy je v podstatě nechodící(jen s franc.berlemi, tudíž bez možnosti cokoliv přenést kamkoliv ~a~ )a tím pádem padá kompletní servis kolem domácnosti(naštěstí ne domu, bydlíme v bytě) na mne. Holky sice mají svoje povinnosti, ale stejně stále připomínáme a dohadujeme se s nimi o nich, je to vysilující. Nejvíc mne dostaly manévry kolem Matyho a jeho MŠ a kroužků, to mne tedy vyčerpávalo opravdu hodně a úderem července se mi hodně ulevilo, musím říct. My ty kroužky měly dimenzované pro dva "voziče a vyzvedávače" a v jednom spolu s péčí o maroda to byl fakt záhul. Holt už mi není dvacet a síly ubývají, to jsem si s tím naším šikanérem, který po dvouhodinovém gymnastickém tréninku dorazí domů a hučí, abych si s ním šla čutat před barák, uvědomovala celé jaro. ~d~
S dcerkou držím palce, ať se vám podaří ji pomocí psychologa dostat do větší pohody, to sebepoškozování je fakt šílené, zvlášť pro rodiče. Kolegyně v zimě řešila to samé s dcerou(16)po rozvodu s manželem a nakonec pomohla až dlouhodobá hospitalizace v Motole na psychiatrii, doma se to nedalo zvládnout. Tak snad to u vás bude snazší a malé bude brzy líp!~;((
S reparátem to je sice nepříjemné, ale pokud se mu na škole líbí, tak třeba zabere a naučí se, pokud tam bude chtít zůstat, už je přeci jen v rozumnějším věku.:-) Je zajímavé, jak obě s Lenkou píšete, že jim oběma v 18 "hráblo", tak doufám, že si to za čtvrt roku nestřihneme s Káťou a nepřidám se k vám do party.~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.