| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Motorola. Velmi špatně tam šlo zadávat čísla z adresáře, nejraději jsem tam telefonní číslo zadávala ke každé SMS ručně.
A vtipný zážitek? Jak pro koho. Poslala jsem večer manželovi lehce pikantní SMS, byl v práci.
Druhý den se mi nejprve ozval nějaký muž, reagoval na tu SMS, kterou jsem omylem poslala jemu. Vysvětlili jsme si, že je to omyl. O pár hodin později mi volala nějaká žena. A pěkně nabroušená. Manželka toho dotyčného... Prostě trapas. Překlep v čísle, prohodila jsem trojčíslí.
Bohužel se mi to pak povedlo ještě jednou. To už mi volala jen ta žena. Velmi jsem se jí omlouvala a vysvětlovala, ona snad pochopila, že jsem neškodná popleta... ~f~.
Pak jsem si pořídila nový mobil a naučila se pracovat s adresářem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.