zerat, tak u nás v okolí se většinou zdravíme, ale je to kus od kusu. Většina zdraví a jsou tu i takoví, kteří prostě moc ne.
"Ale když jdeme o kus dál do jiné městské části, kde rostou nové domy, tak je až k neuvěření, že si lidi postaví na malém pozemku bungalov - tedy přes většinu pozemku, a pak si okolo celého domu postaví drátěný plot, ale okamžitě ho obeženou naprosto nepropustnou zelenou tkaninou - toto jsem třeba úplně nepochopila a nepochopím, že někomu nevadí koukat ze všech oknem jen do zelené tkaniny. Jsou to celé řady domů. Přiznávám, že toto mi přijde divné a myslím, že z paneláku by měli hezčí výhled
"
Tak toto znám.
Je mi to líto, protože to okolí pak vnímám jako nehezké. Jdeš na procházku a zleva plot se zelenou tkaninou, zprava taky, občas, pro změnu, hnusný rákos.... To člověka ani nebaví tam na procházku jít a to vím, že před pár lety to tak ještě nebylo.
Někdy je to mini zahrádka tady u paneláků, přesně jak píšeš i ty, pečlivě obehnaná ze všech stran, uvnitř musí být k zbláznění, devizou je přece i výhled. Nerozumím tomu a mrzí mě to.
U nás jsou i experti, mají malou předzahrádku, nesedávají tam, na to mají zahradu za domem, z ulice je jim tam vidět, mají tam normálně nějaké růže a tak, ale na plot k sousedům dali zelenou plachtu. Nechápu.