| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chantrey

"Já bych s takovým mužem vztah tvořit nezačala. Indikuje mi nesamostatnost, pohodlnost, neschopnost rozhodování, atd."

jenže to jsou právě ty předsudky. Je fůra lidí, co bydlí s rodičema a samostatní jsou. Je fůra lidí, kteří se naopak plnohodnotně podílejí na rozhodování anebo v něčem i rozhodují sami případně pomáhají rodičů s věcmi, na které už by sami nestačili. Já Ti neberu Tvůj názor, jen bych ráda poznamenala, že ten obecný pohled na bydlení s rodiči i v dospělosti je zjednodušený jen na jeden extrémní případ (a chápu,ž e když jsi to zažila, tak máš pocit že to tak platí vždy a dáváš si na to pozor). V dost případech žijí lidé doma prostě proto, že je to v té situaci pro všechny zůčastněné lepší varianta.

Jak psala bouřka, mamahotel a bydlení u rodičů jsou dva různé pojmy. Rozhodnout se vztah ukončit jen na základě toho, kde dotyčný bydlí bez toho, aniž bys ho blíže poznala a vůbec pochopila celou situaci je dost nezralé.

P.S. Ne že bych nebyla obezřetná, nebudu se tvářit, že ve mně nezablikala výstražná kontrolka. Nicméně jsem tomu dala šanci a mám manžela, na kterého se můžu spolehnout a se kterým jsem se nebála ani přestěhovat se do zahraničí, kde jsme v podstatě hlavně závislí jeden na tom druhém.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.