| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sovice, jisteze jsou deti celospolecenska investice.

Ja nemam v umyslu rozvijet dalsi diskuzi o tom, co spolecnost (=vsichni)I kdy a odkdy pro rodiny s detmi dela, aby Tech deti pribyvalo. Tomu se rika solidarita a mame z toho prospech vsichni. Jak singlove, kteri plati vyssi dane, nemaji zadny prospech z placeni novych skol/platu ucitelum/beh vysokych skol, kam posleze ty deti chodi/ruzne vyhody ohledne placene materske atd atd, tak i ty rodiny s detmi, ktere spolecnosti poskytujou budouci vydelavace a platice dani na to, co jak singlove, tak rodice posleze budou vyuzivat.

Rovnez mne ani nenapadlo diskutovat, jak na to rodiny s detmi financne doplaceji (=i to je rozhodnuti Tech kterych - kdyz chces mit deti, vyplyva z toho, ze budes mit financni ujmu. Ovsem pochybuju o tom, ze zamilovany par usedne ke stolu a propocita si, kolik milionu na tom bude tratit, kdyz spolecnosti poskytne zaruku, ze se bude o duchodce nekdo starat).

Jen se mne hodne dotklo nazyvat singly nesvarem. Zrovna jako by se mne dotklo nazyvat rodiny parazity na spolecnosti. Tomu se rika solidarita a proste spolecnost funguje tak, ze si jeden druhemu pomahame.

pouze mne zaujalo vysvetleni, ze rodiny s detmi plati dane a singlove z toho jaksi tyjou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.