No jako děcka -sorry!!!Já na vás úplně zapomínám!!Teda na vás né,ale kuknout na rodinku...nevím proč...no vím,jak se tu moc toho nedělo-jako každý den nějaký pokec,tak pak prostě zapomenu..jak to nedělám pravidelně,tak konec...alzhaimer hadra!
Ale že jsem tu nebyla ani na vánoce???!!!Nechápu! Takže pardooon,přeji dodatečně veselé vánoce :-D -my máme ještě stromek,ještě jsem ho uhájila...sic můj říkal,že do dalších Vánoc určitě nevydrží....
Jani-to je "malej" už tak velkej??že už chodí do školy??? :-o
Káji-tobě gratuluji k omezení pc...já jsem tu spíš víc jak míň.
Je pravda,že v prosinci bylo mega moc focení-tak nějak nebylo moc času,ještě vánoce do toho-ale bylo to skvělé,všechno.
Leni-to je mi líto,že máš psychiku v háji. :-( ...neuvažuješ o antidepresivech?A jak ti dopadla ta rezonance?
A jak jste dopadli na vysvědčení?
Bruni-Danek byl přesně takový,jak píšeš...všechno "uměl",nic neměl...vzládala jsem dozorovat tak do sedmé třídy-ani né....pak už jsem si šetřila nervy.Pak jsem trochu tlačila v osmičce,kde to šlo na příjmačky-ale jakože jen tlačila,ať se učí-nekontrolovala jsem ho a nepřezkušovala :-D .....teď,když jsem mu říkala,proč se nenechal vyvolat,že nemusel mít trojku na výzo,tak mě ještě sprdne,ať se uklidním,co řeším jakýsi známky.
....fakt už se nestarám,nestojí to za ty nervy.A Jestli bude mít dvojku nebo trojku-pokud je to jedno jemu,já už to neřeším.