| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak pokud bych ty peníze na léčení vlastně neměla, nechala bych asi psa utratit. Zejména pokud je starší (či starý ?) a onemocnění vážné. Ale tohle je vždy velmi těžké rozhodování a odpověď, zda rozhodnutí /jakékoli/ bylo správné, je téměř vždy nejistá. Věcný manžel by mě neranil, protože já sama jsem v těchto věcech docela věcná a pragmatická. Zvířata bych trpět nenechala a klidně trpící zvíře zabiju i sama. Mám totiž zvířata opravdu ráda. Zažila jsem už dost lidí, kteří investovali spoustu peněz a jen psovi prodlužovali utrpení. Ale dnes je taková doba, že se léčí i potkani, osmáci, slepice a další domácí "miláčci". A veterináři si vesele mastí kapsy, protože proč by "neléčili", když to lidé vyžadují. Psi se staví na stejnou úroveň jako lidi, často se i nadřazují potřebám lidí. Psa má dnes každý. Ne proto, že by kynologie byla jeho koníček, ale protože je to trendy, cool a in. Ovšem málokdo psům rozumí a umí s nimi zacházet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.