| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když ten majitel nebude mít na léčbu, tak žádná léčba nebude ne?
Pokud je majitel "magor" a místo zaplacení nájmu a rizika stání se bezdomovcem zaplatí veterinu, je to jeho boj. A upřímně si myslím, že tomu veterináři to vyprávět nebude.

Osobně jsem se setkala pouze s normálními veterináři, které babičce o hůlce evidentně žijící z důchodu s 15 letým voříškem nenabízeli léčbu za tisíce (resp. ji nenutili do ni).
Veteřinář musí říct řešení, ale rozhodnout se musí majitel.

Jinak souhlasím s koníčkem.
Pokud by můj pes (v našem případě psi)měli trpět a nebyla možnost ukončení veterinářem, tak ho sama zabiju. Fakt ho nenechám trápit.

V rodině máme krávy, ovce, kozy, býčky, psy, kocky. Kočky loví myši, psi jsou k pasení. A i tam se volá náš veterinář, pokud je potřeba. A pokud je potřeba, tak jehňata spí ve vytápěné místnosti, v noci se k nim vstává na krmení,atd. A víme, že je jednou sníme.
Pokud chce někdo poskytnout péči osmákovi, křečkovi, proč ne.
Je to zvíře, člen rodiny.

Spíš mě štve lhostejnost lidí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.