| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Libíku - pěkné plkací téma.

Já jsem zatížená na NO. Máme momentálně 7 letou bláznivku bázlivku, takže poprvé, co mám psy (cca 40 let) si neužívám klasického procházení se po parku, kde je psí běhání tolerováno a plkání s jinými pejskaři, zatímco naši skamarádění čtyřnožci lítají jako blázni okolo, dopředu, dozadu a zase okolo.
S Errinou máme psy, které na 100 % nesnáší a psy s otazníkem. To jsou všichni ostatní a to, že si s nějakým už párkrát pěkně hrála vůbec neznamená, že se na něho dnes nevrhne, nebo před ním nezdrhne. Máme ji od chovatelky, žádnej útulkáč (ale i těch nám prošly rukama doslova desítky a po pár dnech jsme věděli, co od nich můžeme čekat). Errin je naproto nevypočitatelná... Nevíme, co se jí kdy stalo, Errinku jsme si vzali od chovatelky v 10 týdnech, snažili jsme se o maximální socializaci, komunikovala jsem i s panem Desenským, bohužel když jsme se domluvili, že mu Err dovezeme, aby se jí pokusil porozumět, stal se manželovi ošklivý úraz a byl rok a půl v PN...
Nějak to s ní už doválčíme, jak je starší, tak je přeci jen klidnější. Už nemáme vykloubené prsty, sedřenou kůži na rukou, odřené kolena a nohy a podobné radosti, když jsme se ji snažili udržet na vodítku...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.