| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Libíku,
když jsem byla malá, byl v našem baráku jeden pes (deset partají). Když bylo dvacet, bylo jich v baráku pět na dvanáct partají - z toho jeden celý dny vyl a vyl. Dneska má psa "každej" a jakkoliv se každej ohrazuje, že "já hovna sbírám", tak jsou všude.
Jedni sousedi, s neoplocenou předzahrádkou měli na psovi elektrický obojek - kdykoliv jsme šli kolem po chodníku, tak obrovský černý vlčák vyrazil zpoza rohu baráku a řval na moje děti (tenkrát batolata) - majitelé obvykle ani nevylezli, párkrát majitelka s lehkým smíchem typick= "on nic nedělá".... moje děti měly ještě pár let hysteráky, kdykoliv se na ně pes podíval.

Byla jsem na tréninku, spolumatka přitáhla štěně, načež štěně na mě skočilo a oslintalo (furt ho krmila nějakejma dobrotama, takže fakt rožváchané smradlavé masové piškoty) mi nové černé kalhoty. Čekala jsem, že mi nabídne ubrousek (který s sebou měla) a omluví se - nic, ještě na mě koukala jako že jsem blbá, když neocením roztomilost jejího čokla. Teď ho zase přitáhla (čokl má 40 kilo, tj. nejspíš víc než ona a fakt jí vláčí) na zahrádku s vínem, kde čokl sežral sousední rodině svačinu. Opět omluva žádná, jen chichotání...

A jo, je to jeden člověk ze sta, ale těch psů je tolik, že takového potkáš každou chvíli - takže fakt čokly nesnáším.... Nevím, proč musí mít všichni psy ve městě, zavřené, vyjící v bytech, nevychované, necvičené, obtěžující a seroucí všude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.