Mám perličku k Vuittonkám
)
Když se narodil můj první syn, otvíral se v Praze první obchod Louis Vuitton. Já jsem nějakje čas předtím tlumočila pro jednoho hodně bohatýho staříka, blízkýho přítele rodiny LV. Tak sem dostala jako VIP zákazník pozvánku na otvíračku.
Já tu značku ale neznala, kabelky ani šátky apod mě nezajímaly. navíc jsem byla pár dní po porodu, měla jsem poporodní depku, byla jsem tlustá, hnusná, neměla jsem co na sebe a nikam jsem nešla.
Nicméně mi byla poštou doručena taková kabela, sportovnější, větší, ta hnědá, s těm a písmenama. Hnědou ani béžovou nemám ráda, o tý značce jsem nevěděla, taška se mi nelíbila, nosila jsem jen černý.
Brala jsem si teda tu hnusnou kabelu (abych ji nějak využila) k mým rodičům,ldyž jsem jela autobusem a vozila jsem v ní krámy pro mimino, včetně jídla a špinavýho prádla. Jendou mi v ní vytekl olejíček a ničím to nešlo dolů. Nechala jsem ji teda aspoň na odvoz plastů, lahví atak, do tříděný popelnice.
Teprve po letech jsem se dozvěděla, což je ta hnusná kabela, hnědá,s písmenama, zač