Dneska jsem natrhala šípky. Chci je připravit k sušení - tzn. umýt, osušit. Musí se odkrojit bubák a druhý konec? A je lepší šípky rozříznou kvůli sušení na půl? Budou se sušit v pokojové teplotě. A jak se pak vaří šípkový čaj? Někde jsem četla, že se jen šípky zalejí teplou vodou (ne vroucí), a nechají macerovat přes noc. A pak se čaj jen zlehka ohřeje. Děkuji za případné tipy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.