| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

xxxyyy,
základní znalosti a dovednosti v roce 2019 jsou krasopis, dělení a násobení na papír a kreslení? Jo a ještě by si mohly pěkně sborem zazpívat "Zachovej nám, Hospodine". ~;)
Jako dítě jsem už v osmdesátých letech minulého století odmítla opisovat x řádek dementních vzorů v písance, radši jsem si nechala dát dvojku ze psaní. Už tehdy mi bylo jasný, že je to k hovnu. A měla jsem pravdu. Stejně jako drtivá většina úžasných prvostupňových aktivit jako například "rozlévání skvrn". Ne, opravdu nestojím o to, aby to dítě dělalo ve škole, i když se mu samozřejmě "nic nestane", když to dělat bude. Jenže smysl to má asi stejnej, jako když se bude dívat z okna.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.