To chapu. Ovsem tahle cesta fakt nebyla marna. Vyjeli jsme o pulnoci, 8:00-14:00h jsme courali po Benatkach, 14:00-asi 21:00 druheho dne jsme byli na lodi. Cestou tam bylo vse nove, cili dobrodruzstvi (hromada restauraci, kino, bar, civeni na more a hledani delfinu...), cili za opravdovou cestu se dala povazovat jen jizda na dalnici z Prahy do Benatek. Cestou zpet uz jsem tedy z te lodi tak nadsena nebyla, ale zjistila jsem, ze cist si na lehatku s koktejlem v ruce mi v zasade nevadi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.