| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

heroes,
jak jiná doba?
OK, beru, že malé děti na rozdíl od našeho dětství už venku s kamarády bohužel nepobíhají, ale nemůže za to "doba", mohou za to rodiče.
Ale těch osm let, což je zhruba třetí třída, to je věk, kdy se to už pomalu láme - myslím, že u syna to období "lítání venku s kamarády" a "slézání se u někoho doma s kamarády" začalo někdy ve 4. třídě, kdy už děti nechodily po škole do družiny.

A pokud jde na otázku v zadání, mám jedináčka a fakt jsem se mu nijak extra nevěnovala, nemyslím si, že role rodiče je v zabavování dětí. Sama jsem byla jedináček do osmi let, jediné dítě v rodině, do pěti let jsem ani do školky nechodila a "věnování", jaké je často popisováno zde si pamatuju jen o víkendech nebo v době, kdy jsem byla nemocná a musela ležet v posteli (což bylo dost zřídka, ani jako dítě jsem moc nemarodila).
Ovšem mně vůbec nevadí, že dítě ve volném čase používá tablet/počítač nebo kouká na televizi, syn měl vlastní počítač už na prvním stupni a jediná televize, která tehdy byla doma, byla v jeho pokoji - dostal ji od někoho jako dárek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.