| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rachel, je krásný ♥
Nikdy jsem tu neuměla vložit fotky..

Jinak, útulky ano, já teda nejsem na psy, ale mám dvě kočky, Mayu zachráněnou z krabice ve Vítkovice ghetto a Elu ze slovenského útulku, prostě jsem se do ní zamilovala :) za týden to jsou dva roky, co miji manik přivezl k holce na jižní Moravu, složitá logistika se vyplatila. Mají se u nás dobře, milujeme je a odpouštíme zničené věci, dnes jsem objednala další škrabadlo, až do stropu, snad konečně poberou, že to je jejich prostor a nebudou brát a ničit ten naš :)
Taky jezdím do dvou útulku tady poblíž, v naší škole je koš pro charitní obchod Moment, učitelky mi z toho odkládají deky, ručníky ap, vozím to tam, když je v akci koupím levně savo, desinfekce, stelivo, beru s sebou, potěší je cokoliv.

Pokud vyloženě nespěcháte, doporučuji vybrat si útulek, trošku jim pomoct, občas se stavit, vidět, jak se starají a mít tak trochu jistotu, že zvíře mělo péči, veta a snahu o socializaci. A taky je tohle cesta srdce, tam si se svým budoucím padnete do oka :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.