| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ne, nechtěla. Já jsem kvůli tomu, že si mi narodilo dítě, z práce odešla. Před dítětem jsem dojížděla 65 km do/z práce. V praxi to bylo tak, že jsem odešla z domu v 5:00, domů jsem přišla v 18:30. To bylo na celodenní péči jiné osoby nebo děcák, prostě moje pracovní doba spolu s dojížděním se s rodičovstvím neslučovaly. Po mateřské jsem hledala práci v místě bydliště. Nesehnala jsem nic jiného než úklid, tak jsem holt chodila šůrovat záchody. Pracovní doba OK, ve všem mi vyšli vstříc, psali mi plnou pracovní domu, i když jsem tam byla jen asi 5 neo 5,5 hodiny. Uklízečky byly úzkoprofilové zboží, já to nezneužívala a dokonce jsem tam měla víc než jako odborník s VŠ. No, a postupně jsem měnila místa, až jsem našla takovou práci, kterou dělám přes 25 let.
Zažila jsem v práci i nepřizpůsobivou kolegyni. A musím říct, že je to horší než mor. Bezdětná holčina po škole. nabrkla si milence, o 4 roky staršího, než byl její táta. Ale což, to byla čistě její věc. Pak byli služebně na Slovensku a ona že si udělá dovolenou a týden tam zůstane. Jenže milenec byl děsně žárlivej. Když přijela domů, snažil se z ní dostat, s kým se mu tam údajně kurvila, takže ji zmlátil tak, až jí přerazil klíční kost. Z toho byla 6-týdenní neschopnost. Tím to ale neskončilo. Aby ji žárlivý milenec nemlátil, tak si vymyslela, že ji tam jeden z našich kolegů znásilnil. A rozjelo se kolečko: ona mu - přestože mezi nimi k ničemu nedošlo, a ke znásilnění teprve ne - vyhrožovala, že na něj podá trestní oznámení. K tomu od milence utekla a začala se schovávat, u rodičů, u kamarádek. Milenec šílel a hledal ji. U nás ve firmě, buď nám neustále telefonoval, nebo chodil i do firmy. Protože znal jméno našeho kolegy, začal ho otravovat doma. Chlapi tenkrát instalovali SW u zákazníka 100 km od nás a tenhle kolega byl celý den v práci, pak sednul do auta a jel domů, protože jeho manželka se žárlivce bála, a ráno zase těch 100 km do práce. A nikdo nic neřešil, firma od toho dala ruce pryč a že si to mají ti dva vyřídit mezi sebou, našeho kolegy se nikdo z vedení nezastal. Teprve v okamžiku, kdy ten žárlivec vtrhnul k nám do firmy, to už bylo po pracovní době a byl tam jen šéf. Žárlivec byl skrček, sotva 150 cm, a zpoza stolu se vysoukal šéf, co měl skoro dva metry, koukal na něj shora a co že si jako přeje. Žárliveček vyskakoval, že jako svoji přítelkyni, šéf na to, že ve firmě už nikdo není. Poté šíf usoudil, že už to fakt není normální a že by se s tím teda mělo něco dělat. Holčina si poté v centrále v Německu psíma očima vyprosila dlouhodobou pracovní cestu a odjela do centrály, 800 km daleko. Tam se žárlivečkovi jezdit nechtělo, ale nám už dal aspoň pokoj. Takže holčina byla po nějaký čas schovaná v centrále. Co tam dělala, jsme nevěděli, ale veškerou svoji práci házela na mě. Mě to zpočátku nevadilo, já si ji vykazovala jako svoji, a centrále to asi bylo jedno, když za stejnou práci platili 2x. Pak se holčina vrátila, ale my se báli s ní i jezdit na služební cestu, nikdo jí nevěřil, a při představě, že jako ženské budeme spolu spát na hotelu v jednom pokoji a po návratu ze služebky jí rupne v bedně a dá na mě trestní oznámení za cokoli, co se nestalo, jsem s ní jezdila fakt nerada. Byli jsme rádi, když konečně dala výpověď a odešla někam za lepším. Než mít v práci potížistu, to radši nikoho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.