| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"A je to opravdu o tom souznění povah..."

Ropucho,

nemusí to být souznění. Stačí kompatibilita nebo "umění správné reakce".

Už jsem to tu myslím psala, moje máma měla se svojí matkou příšerný vztahy, protože s ní v podstatě pořád bojovala a hádala se, a na druhé straně jí posluhovala na písknutí. Její bratr měl s matkou vztahy skvělé, protože jí všechno odkýval – sám to vyjádřil slovy „když moje máma řekne, že je tráva modrá, tak odpovím ano mami, je modrá a myslím si něco o prkenný pavlači“; matka se okamžitě začala hádat a argumentovat a nakonec plakat, jak je ta její maminka zlá.

Já taky neměla moc podobnou povahu jako babička, ale nenechala jsem se manipulovat. A ony to tyhle „generálské typy“ nějak vycítí a nakonec respektují. Mě když babička začala prudit třeba s tím, že blbě vysávám koberec, tak jsem v klidu vypnula vysavač a řekla jí, že si to může udělat sama, když to dělám tak špatně. Věděla dobře, že to myslím vážně, sedla si na zadek a už ani necekla, protože sama to dělat fakt nechtěla. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.