| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pevalo, tebou popisovaná situace s délkou návštěvy je taky jedna z věcí, které jsem měla na mysli, takové to obecné "věnování se stejnou měrou". Popravdě nechápu, co u vás mamince vadí, že hned prchá a u sestry je pak víc dnů bez problémů.
Já si teď vzpomněla na situaci, vraceli jsme hromadně se z hor, kolem poledne jsme měli být doma. Máti bráchovi nabídla, aby zašel se synovcem na oběd, že jim uvaří, když doma nic mít nebudou. My jsme doma taky nic neměli, ale o nabídce pro nás ani neuvažovala. A když jsem se tehdy mimořádně naštvala a řekla, že chci oběd taky, tak se kroutila a že neví, že toho bude moc a že teda dobře noooo. Je to v podstatě kravina, ale přesně o těchto "kravinách" mluvím.
Zkrátka mě zaráží, co matky vede k podobnému chování.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.