| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Libiku,
ano, někdo jim to - společně s jinými možnostmi - ukázal a oni si vybrali z nabídky to, co je baví.
Nevím, kolika lidem to ukazují zlotřilí miniprchalové v rámci nějaké společenské nabídky, mě to třeba "naučil" můj děda. A učil mě spoustu jiných věcí, z nichž mě některé zaujaly a jiné ne. Třeba lyžovat. ~t~ Stejně jako to "učil" svoje děti, z nichž jedno na nějaké cestování hází bobek, protože ho to nebaví (strýc), druhé to baví (moje máma).
Děda byl ročník 1925, pocházel ze selskýho, v rodině fakt nikdo nikam necestoval, max. na pouť do vedlejší obce. V té řiti, odkud pocházel (Mlýnské Struhadlo), žili jeho předkové stovky let a málokdo z ní vystrčil nos. Chudák děda se nechal zmanipulovat a místo toho, aby ho těšilo kydat a krmit, bavilo ho cestovat. A pak tu svoji zmanipulovanost šířil do dalších generací. Naštěstí jsem asi poslední z rodiny, kdo to tak má, takže tě může těšit aspoň to. Syna to nebere, sestru taky ne... asi jsme je s mámou nějak špatně manipulovali. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.