No lidi z CR se neumí moc chovat. Je jich tam velká koncentrace na jednom místě.
Zlatý jinde kde dva dny člověk nepotká jikoho.
A když se posledních 15 let ptám co tam viděli hezkýho. Když tam jezdí. Nic. Jen ubytování a moře. Mě chybí to proč tam jedou. Přijde mi málo to moře a válečka.
A to jsem loni ležela tři dny v kempu u bazénu 10 minut d centra Strasbourg. Takže i to beru. Ale 14 dní.
Navíc tak jak jezdíme by to asi nešlo. Nechci mít ubytování předem nikdy.
Moje teta už tam také nejezdí a kamarádi též. Zhoršení služby a zhoršení možnost nákup špatné maso a podobně. Poslední tři roky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.