| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ToAr, jestli tě to potěší, já ti fakt hrozně závidím tu cestu.
Už od první chvíle co jsi tu řešila, zda jet a jak to říct partnerovi jsem si představovala jak sednu do auta a jedu někam k studeném moři (zdálo se mi že se plánuješ Balt nebo Severní moře, nevím zda je to správná domněnka) a tam v hotelu dlouho spím a s výhledem snídám, pak někam jedu na kole, nebo jdu pěšky, dlouho, sama, po pláži, jdu po wattů a sbírám ty dlouhé mušle co vypadají jako břitva, dojdu k nějakému majáku, kde poblíž bude hospůdka a v ní něco dobrého k pozdním obědu. A pak zase zpátky do hotelu a další den znovu a znovu. A na otázku zda jsem tu sama bych řekla no jasně 😀.

Fakt bych si to užila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.