Jinak absolutně nejlepší palačinky jsou z železný pánve, přijde mi, že ta povrchová vrstva má prostě chuťový kvality, který z teflonu nevyrazím.
Fígl je v tom, dost ji rozpálit a podmastit první palačinku lehounce teprv tehdy, až je pánev rozpálená. Pak už nemastit, mastí se to samo máslem vystoupaným na povrch palačinky poté, co ji obrátím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.