Manže koupil kus velmi libové hovězí kýty, líbilo se mu, jak vypadá. Nemám ten druh masa ráda, vžycky mi z toho vyšlo cosi suchého nešťavnatého, sice s dobrou omáčkou, ale maso na prd, i když jsem ho dusila prošpikované dlouho na nízkou teplotu. Vlastně z jakéhokoliv jiného kusu hovězího umím uvařit dobře, tohle mi ale nejde. Nemáte nějaký recept, radu, co s tím? Co dobrého děláte z libové hovězí kýty?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.