Přidat odpověď
Já mám nejraději turistickou dovolenou, kde se hodně chodí v přírodě, stačí v ČR. Ale spaní alespoň v chatě (ideálně se vlastním WC a sprchou), stany néé. Nemám problém s ubytováním bez jídla, ale oběd v restauraci bych tedy ráda. Jednou za 3 dny klidně víc flákací den, resp. půlden u vody, občas můžu vidět i nějaké pěkné město nebo hrad/zámek ...
Ta voda by mohla být i moře (třeba jednou za 2-3 roky by to bylo super), akorát by nesmělo být takové horko, aby to kazilo výlety, což většinou je, takže pokud jsme u moře, chodíme tak na večerní procházky plus tak jeden větší výlet za týden, když je alespoň trochu pod mrakem (ale i tak děti kvičí, ty by se od moře a bazénu nejraději nehnuly).
Moc se mí líbí i představa cyklistické dovolené, ale bohužel mám přecitlivělé sedací partie, takže po jednom dni na kole na něj nemůžu dalších několik dní sednout ...
Jako mladá jsem ráda jezdila i na vodu (bohužel to trochu kazily stany), ale když jsme loni byli jen na půlden s dětmi, zjistila jsem, že už mě to moc nebaví, sedět na zadku v lodi ...
Můj sen je pěší turistka po Skandinávii, ovšem to je trošku dražší záležitost (zvlášť při odmítání stanů), tak uvidíme ...
Jo a líbí se mi představa společné dovolené více rodin, kde přes den může být program společný i oddělený, ale večer se třeba společně posedí ... Ale manžel tohle nemusí (resp. je strašný problém se kvůli němu na něčem domluvit, protože na všem je něco špatně), takže to jsem párkrát absolvovala jen s dětmi (a rodinami kamarádek).
Předchozí