Pokud bych se neměla ohlížet na nikoho jiného, tak bych jela někam po Čechách, kde je krásná příroda i nějaké památky a zajímavá místa...1 týden na jaře, když všechno kvete, 1 v létě a 1 na podzim, ještě když je tepleji a všechno je krásně barevné...nějaký útulný malý penzion s veškerým pohodlím, snídaně a večeře zajištěné...toulala bych se po památkách i po přírodě, kde by se mi líbilo, tak bych seděla a zírala
. V zásadě se ty naše dovolené celkem tomu ideálu přibližují co do místa i náplně...jinak ale jezdíme obvykle jen na 1 týden a když jezdíme všichni, tak se výlety a místa smozřejmě musí trochu přizpůsobit tomu, co zvládne manžel a kde vydrží syn
. Vlastně si nestěžuju, dovolené se nám vždycky vydařily super, jen je obvykle malinko méně prostoru být o samotě a jen tak si někde zírat na nějakou nádheru...i když třeba loni u moře jsme to moje oblíbené zírání na moře vyřešili tak, že manžel se synem šli po večeři do apartmánu, syn se vrhnul na mobil, manžel si zdřímnul a já se šla projít podél moře, sem tam si někde sedla a jen tak zírala
. Pokud bych to mělo být zahraničí, tak spíš třeba Island, nebo něco jako Skotsko apod...