Dělala jsem kulajdu z kupovaných sušených hub (klouzek). Namočila jsem je, potom pokrájela a dala vařit do polívky. Ochutnala jsem zřejmě měkký kousek z hlavičky, no nasypala jsem tam tedy i brambory, po chvíli zahustila a dodělala. No a jak míchám hotovou polívku, tak jsem znovu ochutnala a část hub je děsně tvrdých. Co s tím? Změkne to ještě v hotový polívce, když jí budeme jíst až zítra. Taková poctivá kulajda a já jí takhle zkazila. Dá se to ještě nějak zachránit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.