| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Určitě vypadni a nahlas se na pojišťovně, aby za tebe ZP odváděl stát.
Já byla v podobné situaci, ale u nás se dalo domluvit na částečný úvazek, chtěla jsem mít ve smlouvě konkrétní dny, kdy budu chodit do práce na 8 h, aby se mnou nemohli šibovat. S tím, že při oboustranné dohodě to jde výjimečně změnit. Výhodou bylo, že jsem si takhle nemusela nahrazovat státní svátky, pokud padly na moje dny, jinak bych si musela ten počet hodin měsíčně hlídat.
Samozřejmě, pokud je šéf takový, že ví, že když na tebe zatlačí dost silně, tak povolíš a budeš tam častěji za stejné peníze (což by stejně nemělo být, pokud si vykážeš správný počet hodin, musí je zaplatit i když to je nad domluvený úvazek, akorát to není do naplnění úvazku 1,0 přesčas), tak je lepší odejít a dát si oraz.
Když se zničíš, stejně ti nikdo nic nedá.

Stejně si myslím, že až současný stav skončí, spousta zdravotníků to už nedá a odejdou a ještě se dozví, že jsou sobci, co nechtějí dál pomáhat. A těm zbylým se řekne, že když ustáli současný stav, tak návrat k "normálu" s oslabeným počtem je vlastně brnkačka a nemají si moc vyskakovat, že jich je málo. No a pojišťovny nebudou mít peníze a jako první se zase sáhne na platy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.