Kat, jo nyní už si to fakt myslím. Ve středu a ve čtvrtek v obchodě boží dopuštění, tvrdila kolegyně. Včera skoro nikdo v pátek nevídané. Prolitla jsem pro pečivo. Dneska jsem byla udělat pořádný nákup a i se zdržením jsem měla c. 6. A i provoz žádný. Divný.
I to jak se sprintuje v práci. Nejsou auta na dopravu a podobně. To nebylo ani před Vánoci prý. A zrovna zde asi vědí víc. Dopravci. Ještě než vyhlásili, že se zavřou hranice to věděli snad týden dopředu.
A dneska se za domem poprvé nehnulo moc aut a nedorazilo asi 5 návštěv na oběd. Což je při koroně norma. Je blbý vařit a vidět na parkoviště.:-D a soused byl rád vylítla jsem před lety z domu a chytila mu pána co mu utrhl zrcátko. Tak k tomuto je to dobrý.
Zdá se mi, že se to zklidnění co předpovídají už půl roku je tu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.