Přidat odpověď
.....celý rok pandemie jsem velmi ukázněný občan chápající těžkou situaci na kterou se nikdo nemohl dopředu připravit..... ted´poprvé jsem se vážně rozčálila a zakládám hejtovací příspěvek. ....... Co to k sakru vytvořilo Ministerstvo za paskvil, který nazvalo instruktážním videem pro žáky, kteří se budou od pondělí ve školách testovat.????
1. Scénárista nebo režisér požili asi psychedelika, a rozhodli , že v instruktážním videu z 2,5 minust bude 1 minuta rozmazaná....nesmysl, k čemu? Je to seriál Jaroslava dietla nebo instruktáž ?!?
2. Figuranti jsou děti 2 stupně ,kteří do školy nepůjdou v pondělí a ne prvostupňové děti, pro které to video hlavně by mělo být určené....
3. Ve videu se nemluví, to podstatné je komunikováno přes titulky , které zakrývají ! ruce figuranta, takže a. není vidět co s rukama dělá. b. děti 1-2 třída si to nepřečtou nebo mají problém se soustředit na "děj " i " titulky".
4. Není vidět detail toho testu,kam se co strká, není upozornění , že mají manipulovat opatrně, aby se stěr nekontaminoval, nic....
5. Celé to je nic neříkají, nic nevysvětlující neuklidňující.
Čekala jsem pro školkové děti nebo 1,2 tř. např. že angažují Majdu z Kouzelní školky, nebo Františka , anebo pro starší vytvoří něco duchu " série Udatného českého národa ".Vždytˇ máme skvělé ilustrátory, režiséry, herce, kteří jsou bez práce..... a Ministerstvo vytvoří toto????? To snad je i ta reklama na očkování se zelenou gumovou rukavicí povedenější .... co je na tomto těžkého, že to neumějí udělat pořádně ? ted´jsem se fakt vytočila... Děkuji vládo, opět za podporu .
Předchozí