| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Uječené party mi taky vadí.

Zrovna včera jsme byli na přehradě, jen tak procházka, měli jsme asi 3/4 hodiny času. Je to tam postupem doby docela pěkné, upravené, vyhrabáno, prořezáno. No a člověk jde, kochá se, ani tam nebylo zrovna moc lidí no a v jednom místě stáli dva puberťáci a zkoušeli kdo víc a dýl hvízdne nebo zařve.~d~~e~ No a tak jdeš kolem a dva pitomci tam dělají hluk a děsně se tím baví a vlastně si to užívají bez ohledu na ostatní.

A na jiném místě, jsou tam pingpongové stoly a na jednom z nich se povaloval malý ušmudlaný chlapeček. Proč? Je tam všude plná pr*el laviček a prolézaček, proč musí zrovna ničit pingpongový stůl? Já si té skupiny, co k ní patřil, všimla už o něco dřív, taky měli tendenci ječet, teď byli na prolézačkách a pingpongových stolech.

Jak stárnu, tak mi tihle lidé vadí čím dál víc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.