Taj, já si ho trochu "projela" na netu, i ve zboží - reprodukce a jeho obrazy jsou taková zvláštní všehochuť. Krajiny a Praha jsou romanticky tajemné, lidi jsou realističtí až plastičtí a hodně obrazů je zvláštních až morbidních. Šikovný malíř a působivé obrazy. Moc se mi líbí, a na velkých plátnech to musí být ještě lepší. Musí to člověku lézt až do mozku. Tam některé obrazy lezou a některé až moc. Když jsem byla malá, měli naši na obrázku obraz Rasputina, ze kterého pár lidí zešílelo. Pořád jsem se na něj chodila koukat a čekala, kdy to na mě taky přijde. Schikaneder má některé taky takové. Ten tvůj ale ne. Ten je na pohodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.