Přidat odpověď
Musím se pochlubit, jaká jsem "kulturní" - první obchod, z těch, co směly otevřít až minulý týden, do kterého jsem vlezla, bylo (včera) knihkupectví. Ovšem dopadla jsem stejně jako často v minulosti - nedokázala jsem se rozhodnout pro knihu, která by měla tu čest, že by zabrala omezené místo v našem bytě (tj. musí se jednat o knihu, která bude opakovaně využitelná/čitelná, nikoliv jednorázovka). Takže jsem (kromě jedné audioknihy pro nečtoucí dítě) utratila 4 x 129,- Kč za 4 turistické mapy. Přičemž dokonce i já, konzervativní tragéd, mám už mapy "v mobilu" pro účel orientace v terénu a výlety plánuju běžně na internetu (tedy spíš s využitím notebooku, kde se na monitor vejde větší území). Přesto mám pocit, že potřebuju a chci mít papírové mapy území, kde se chystáme strávit dovolenou, resp. více než 1 den. Možná je pak s sebou ani nebudu nosit (nebo ponesu ale nepoužiju), ale potřebuju si je prohlížet a tak.
Potom taky kupuju papírové noviny a časopisy a nechávám každý rok vyvolávat ve fotolabu fotky (cca 400 ks každý rok) a ty vkládám do alb, která následně vláčím po příbuzných případně (dříve a snad i v budoucnu) do hospod na srazy s kamarádkami, které padají do mdlob, co to vleču, ovšem prohlížejí ochotně. Provádíte taky něco tak nemoderního až archaického? ;-)
Předchozí