Přidat odpověď
"To nemáte kamarády?"
My jsme třeba kamarády měli, ale ne na dovolenou. Můj BM měl dva kamarády, z toho jeden se ženil už v 21, protože musel a měli rychle za sebou dvě děti, zato šíleně málo peněz, takže ti na dovolenou nejezdili, druhý kamarád zas střídal dívky a nakonec se oženil až v 39 s rozvedenou paní se dvěma dětmi mimo naše město. Já měla dvě kamarádky, které měly ale děti až hodně po třicítce a to už naše děti byly velké a pak jsme měli společné kamarády z VŠ, ale ti neměli děti a byli hodně sportovně založení, jezdili na lyže a kola, a my jsme lyžovat neuměli a já na kole jezdím dost špatně, naučila jsem se až v dospělosti a jezdím pomalu a moc toho neujedu. Jiné kamarády jsme neměli, takže žádnou tlupu s nikým jsme ani utvořit nemohli. Já jsem teda dávala přednost jezdit jen s mým BM a tedy dětmi, i když s dětmi to žádný odpočinek dlouho nebyl. A pak jsem jezdívala s jednou cestovanimilovnou známou na autobusové poznavacky po Evropě, to by nedal můj BM, ale mě to strašně bavilo. Když jsme se s BM rozvedli, našla jsem si kamarádku na dovolené u moře a jinak jezdím s jinou kamaradkou, kterou mám z dětství na různé výlety a k ní na chatu. Ona je ale vdaná, takže samozřejmě dává přednost svému manželovi. A v září jezdím na dovolenou s dcerou a její paní pejskovou na hory v ČR.
Předchozí