| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já prostě na takový dovolený nejezdím. Nikde jsem to neodsoudila ba naopak, když si přečtete vývoj diskuse... .

Mě je úplně jedno, kam kdo jezdí na dovolené a s kým. Napsala jsem, že moje děti na all inc. jezdí s babičkou a líbí se jim to. Se mnou a mým mužem jedou do hotelu zřídka kdy.

Když jedu k lékaři přes celou republiku a nebo na závody, tak se ubytuji v hotelu. Když jedu na hory lyžovat, tak volíme raději ubytování v soukromí. Když jdeme na trek tak rádi spíme venku i v zimě a nebo zvolíme turistickou chatu.

My ale vyjíždíme opravdu téměř každý víkend někam. Máme 3 děti a každé dělá néjaký sport. Tak že různé závody propojujeme s kulturou, trénikem či jiným sportem pro ostaní. Chvíli se jdeme podívat na závod a pak si uděláme program. Je nás 5 osob, prakticky dospělých, nemohu platit hotel 5ti lidem na tři dny v týdnu, každý týden. Teď máme první volný víkend až 13.11.. Za rok objevíme spousty krásných míst, kam se chceme vrátit na delší dobu.
I v práci nade mnou holky kroutí hlavou, že se mi chce lézt do stanu nebo vařit v koltíku a mrznout někde pod skálou. Pořád mě to baví a umím si to užít.
Když si pak jedeme do hotelu tak si to ale také užiju, to nemůžu říct, že se mi hnusí, když mám ráno hotovou snídani a do bazénu a sauny nemusím přejíždět celý město.

Mě je prakticky jedno, kde jsem na dovolené. Pro mne dovolenou tvoří lidé co jsou se mnou~;((.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.