Já prostě na takový dovolený nejezdím. Nikde jsem to neodsoudila ba naopak, když si přečtete vývoj diskuse... .
Mě je úplně jedno, kam kdo jezdí na dovolené a s kým. Napsala jsem, že moje děti na all inc. jezdí s babičkou a líbí se jim to. Se mnou a mým mužem jedou do hotelu zřídka kdy.
Když jedu k lékaři přes celou republiku a nebo na závody, tak se ubytuji v hotelu. Když jedu na hory lyžovat, tak volíme raději ubytování v soukromí. Když jdeme na trek tak rádi spíme venku i v zimě a nebo zvolíme turistickou chatu.
My ale vyjíždíme opravdu téměř každý víkend někam. Máme 3 děti a každé dělá néjaký sport. Tak že různé závody propojujeme s kulturou, trénikem či jiným sportem pro ostaní. Chvíli se jdeme podívat na závod a pak si uděláme program. Je nás 5 osob, prakticky dospělých, nemohu platit hotel 5ti lidem na tři dny v týdnu, každý týden. Teď máme první volný víkend až 13.11.. Za rok objevíme spousty krásných míst, kam se chceme vrátit na delší dobu.
I v práci nade mnou holky kroutí hlavou, že se mi chce lézt do stanu nebo vařit v koltíku a mrznout někde pod skálou. Pořád mě to baví a umím si to užít.
Když si pak jedeme do hotelu tak si to ale také užiju, to nemůžu říct, že se mi hnusí, když mám ráno hotovou snídani a do bazénu a sauny nemusím přejíždět celý město.
Mě je prakticky jedno, kde jsem na dovolené. Pro mne dovolenou tvoří lidé co jsou se mnou
.