Federiko, já jsem ty papíry nevyplňovala - my jsme očkovaná celá rodina; kamarádka nejsou očkovaný nikdo - nevím proč, nebavím se s ní o důvodech, protože často je v tom víra jejího partnera, které moc porozumět nechci. Kamarádka si stěžovala na víc věcí např. na to, že cestovka jim vůbec v ničem nebyla nápomocna... Já bych si takovou dovolenou zkrátka neužila - jsem stresař a ráda vím s čím mohu počítat... Jen ta představa, že někdo z mojí rodiny během pobytu onemocní covidem a nebudeme se moci vrátit domů... mi fakt bere chuť kamkoliv do ciziny vycestovat. Navíc bych ani na takovou dovolenou jet nemohla- s tou samoizolací po návratu apod. časově bychom toto nemohli zrealizovat. Nedostala bych tak dlouhou dovolenou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.