| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Marťasíno, už jsem to psala. Je to naprosto neetické, neprofesionální. Oni si své věci řeší na supervizích nebo svých terapiích. Ale ne s klienty. Neznám ani jedinou psycholožku, co má na stěně své vyvěšené diplomy a taky neznám ani jednu psycholožku, která by se svými klienty mluvila o svých depresích. Není to vhodné ani výhodné pro ty klienty."

Termix, mrzí mě, že rozmazáváš takhle konfrontačně mou vlastní zkušenost, ke které jsem nenapsala téměř nic.~d~ Nikde jsem neuvedla, že jsme pokecaly jako kamarádky, ale na úplném začátku, na prolomení nedůvěry, mi opravdu pár větami řekla, jakou měla svou zkušenost s depresí. Sem tam uvedla, že si o své depresi myslí totéž/něco jiného. Pomohlo to mě rozmluvit. ~d~ Skutečně nechápu, proč by psycholožka nemohla mít svá osvědčení a další následné vzdělávání (absolutorium kurzů) na stěně (mmch byl to předpokoj, kde se pouze platilo a objednávalo, ne přímo tam, kde se vedla terapie). Termix, proč jsi se toto tak chytila? Já se přiznám, že ti vůbec nerozumím~d~ Proč je to neetické, neprofesionální? Ona mluvila o zvládnutém problému, ne právě akutně probíhajícím. Strašně mě zarazilo, co píšeš...~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.