Přidat odpověď
Personál v gastru musí dnes umět především: vyndat z mrazáku, hodit do friťáku a vylovit. S tím si vystačí v 85% "restaurací" a českej národ si chrochtá blahem.
Mladší ségra spolužáka se učila na cukrářku, tak jsem od ní zjišťovala, co se dá udělat bezlepkového (cukroví, zákusky) - valila oči a absolutně netušila, ani nechápala, o čem je řeč.
Jinak přes kamarádku znám lidi, co si po VŠ dodělávali dálkově krejčovinu a úspěšně se tím živí, je třeba mít kontakty na vyšší střední třídu a mít vkus a pak se tím dá uživit.
Pak znám ještě právníky - pivovarníky. Nová móda, každá vesnice či čtvrť si vaří svoje.
Ve zdejší lesní školce je prý jaderný fyzik, co si dává pauzu a staví kadibudky, ale toho osobně neznám a myslím, že si ani nic nedodělával.
Jiní 2 VŠ nám doma dělali elektřinu a dřevěné prvky.
Nejlepší byli podlaháři - éterický muž, jeho žena, jeho dcera, jeho tchyně - taková dámská parta.
Předchozí