| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak byste řešili tuto situaci: dítě je ve 2. ročníki poměrně speciální střední školy (v kraji jediná) i se spec. přijímacími zkouškami (CERMAT ale též), prvák strávili skoro doma, dítě proplouvalo s 1-2-3 (posílání úkolů se spolužáky atp.) napříč předměty (úsilí vyvíjelo jen ve "svých" speciálních předmětech). ALE nyní při prezenční výuce se začaly hromadit známky již ve stupních 3,4 a to v 80% předmětů, jen z "jeho" má vše ok. Dítě tu a tam vyvine snahu a učí se (podle mne málo, podle dítěte dost). Můj názor je, že by mělo změnit školu (za méně náročnou) a tu svou specializaci brát jen jako "koníček" navíc. Dítě cítí, že patří k nejslabším ve třídě (a i mu to vadí), minulý týden bylo i v lehké depresi, že to nezvládá. Na můj názor, že by bylo možno přestoupit, ale reaguje s tím, že to v žádném případě, že je to jako dezertovat z vojny. Už jsem z toho na nervy, protože se děsím, že se bude zhoršovat. Úplně se bojím otevírat el. žákovskou, co zase přijde. Dobré známky má jen ze "svých" 2-3 předmětů, ale jen 1 je maturitní. Více času učení předmětů, ze kterých má 3-4, zatím není schopné/ochotné (těžko říci) věnovat (tráví ho hodně tím svým zaměřením). Tlačili byste na přestup? Řešili to v té škole? Dítě nic řešit nechce, ale já se děsím vysvědčení se samými 3-4 a říkám si, co bude další rok ~e~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.