Změnila se nám rodinná konstelace a namísto společné štědrovečerní večeře s manželovými rodiči, kde se striktně dodržovaly jejich zvyky, bude večeře v naší režii.
Kluci chtějí řízky z kapra, které jsem ale nikdy nedělala. Mívali jsme smažené rybí filé. Dnes jsem v Lidlu koupila půlku kapra a z videí na internetu jsem pochopila, že se musí před obalením nakrojit kosti a že se kůže nestahuje. Máte ještě nějaké další tipy? Máčíte kapra před smažením v mléce (na to jsem taky narazila)? Když ho usmažím, jak ho udržím v teple s křupavou krustou? U téhle slavnostní večeře jsme zvyklí mít všechno na servírovacím stolku už na začátku večeře, protože od večeře se nevstává. Tenhle zvyk chceme zachovat.
Nejraději bych si udělala jednu porci na přírodno, nevyhledávám smažené. Máte nějaký blbovzdorný recept?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.