V týdnu jsem si koupila perník z pekárny Ječmínek a lepší perník jsem asi nejedla. Byl jako peříčko, nadýchaný, lehoučký. Určitě bych vyhnaný "práškama", ale já bych ho chtěla umět upéct. Nebyl hutný, ani ničím promazaný, jen nahoře lehce posypaný kokosem. U nás ho nemají, asi záleží na daném provozovateli frenčízy, jaký sortiment si objedná. Nemáte někdo vyzkoušený recept na takový typ perníku? Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.