Přidat odpověď
My na stravování v restauraci prostě nemáme. Když jedem na vodu, je norma jedna limonáda a jedna zmrzlina denně, stejně z toho stánkoveho jídla vždycky někdo zvracel. Teď jedem na dovolenou, nikoliv pod stan, tedy platíme celkem dost i za ubytování, takže budu vařit. Možná si zajdem na jedno jídlo, jako že slavnostní zakončení dovolené, nebo až se to bude hodit, ale jinak počítám, že budu vařit, možná dojde i na gril. Aby se pubertaci necítili ošizení, koupím něco lepšího, třeba panenku, nebo tak něco. Obvykle se u lepší večeře dostanu s nakladama max na 1/3 ceny v hospodě.
Vloni jsem byla týden na Kypru, nakupovali jsme za tu dobu 2x v Lidlu, a útrata stejná, jako v ČR, jedli jsme ale hodně jednoduše (táborová kuchyně). Obytňák jsme měli od kamaráda, takže jsme platili letenku, Benzin a nějaké vstupy. Civilizaci jsme se vyhýbali a bylo to super....
Předchozí