Já strašně ráda nic nedělám. To je bezva relax. Nesnáším, když mě někdo honí do nějakých činností. Ráda něco občas podniknu, ale v poklidu a ne každý den. Jsem hodně líná. A moje největší hobby je právě to čtení. Miluju začíst se do knížky, úplně se propadnout do děje, přestat cokoliv kolem vnímat a najednou se probrat a zjistit, že jsem si četla třeba tři hodiny. To teď můžu v důchodě dělat každý den a jsem šťastná jak blecha, že nemusím do práce, ale můžu se hodiny válet. Ale válet se doma na gauči a válet se u moře, to je úplně jiný level.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.